A&B Nano White Logo
Diş Beyazlatıcı Macun

Diş Beyazlatıcı Macun

Günlük hayatımızda kullandığımız birçok yiyecek ve içecek, dişlerin zamanla renklenmesine yol açar. Bunların başında yoğun olarak sigara ve kahve tüketimi gelir. Sararan dişleri beyazlatmak için kullanılan birçok Diş Beyazlatıcı Macunun içeriğinde yoğun miktarda aşındırıcı bulunur. Bunlar da dişin minesinde mikro düzeyde çiziklere ve aşınmalara yol açabilmektedirler.

A&B NANO WHİTE Diş Beyazlatıcı Macunun içeriğinde bulunan düşük aşındırıcılı silika ve kalsiyum karbonat sayesinde önce yüzey lekeleri temizlenir. Ardından Hidroksi Apatit kristalleri diş minesindeki çatlakları, aşınmış bölgeleri tamir eder ve yüzeyde bir koruyucu kalkan oluşur. Bu sayede dişin sertlik ve direnci artar. Çürük ve Plak oluşumuna dirençli bu tabakada bulunan Hidroksi Apatit kristalleri aynı zamanda dişlere doğal bir beyazlık sağlar.

A&B NANO WHİTE Diş Beyazlatıcı Macunun düzenli kullanımı sayesinde daha sağlıklı ve beyaz dişlere kavuşursunuz.

Yüksek düzeyde etki görmek için uzmanlarımız kuru fırçalamayı önermektedir; Dişlerinizi fırçaladıktan sonra da suyla çalkalamadan sadece tükürün.

Dişler, görünümünüzün en önemli parçasıdır. Bu nedenle birçok insan dişlerinin kusursuz bir yapıya sahip olması için çeşitli ürünler kullanıyor. Dişlerin hem sağlıklı, hem beyaz, hem de plaksız bir görünümde olması için dişlerinizin günde 2 kez mutlaka fırçalanması gerekir. Aynı zamanda rutin kontrollerinizi de aksatmadan doktor kontrolünde dişlerinizin daha sağlıklı olmasını sağlayabilirsiniz. Son dönemlerde sağlamış olduğu faydalar ve dişlerin olduğundan daha beyaz görünüme kavuşmasını sağlaması nedeni ile diş beyazlatma macunu sıklıkla tercih ediliyor. Diş beyazlatma macunu, düzenli kullanımda dişlerin daha beyaz olmasını sağladığı gibi daha sağlıklı olmasına da yardımcı oluyor. 
Diş macunları sürekli olarak kullanılmasından dolayı içeriğinde zarar verici maddeler bulunmamasına özen gösterilmelidir. Aksi takdirde kimyasal madde barındıran diş beyazlatma macunları belirli bir süre sonrasında dişlerinize zarar verdiği gibi çeşitli dişeti hastalıklarının da oluşmasına neden olabilir. A&B NANO WHİTE diş beyazlatma macunu içeriğinde herhangi bir kimyasal madde barındırmaması özelliği ile dişlerinizin her an sağlıklı olmasına yardımcı oluyor. Sağlıklı, bembeyaz ve çekici bir gülümseme elde etmek için A&B markasının üretmiş olduğu diş beyazlatma macununu tercih ederek günlük kullanımlarınızda kullanabilirsiniz.


Beyazlatıcı Diş Macunları Dişlerinize Nasıl Etki Ediyor?


Beyazlatıcı diş macunu almak isteyen kişilerin en çok sorduğu sorulardan bir tanesi bu macunların dişlere ne şekilde etki ettiğidir. Dış etkenler nedeni ile dişlerin renginde çoğu zaman sıklıkla tüketilen çay, kahve tüketiminden dolayı sararma problemleri olabilir. Beyazlatıcı diş macunlarının içeriğinde bulunan abraviz maddesi dişlerin beyazlatılmasına yardımcı oluyor. Macun içeriğinde bulunan abraviz maddesi düzenli kullanımda dişlerin lekelerini gidererek dişlerin kusursuz görünmesini sağlıyor. Dişlerinizin daha sağlıklı olmasını sağlamak için sizler de A&B NANO WHİTE diş beyazlatma macunu tercih edebilirsiniz.


Diş Beyazlatıcı Ürünleri Tercih Ederken Nelere Dikkat Edilmelidir?


Diş beyazlatıcı ürünler sıklıkla kullanılmasından ve tercih edilmesinden dolayı piyasa üzerinde birbirinden farklı maddeleri içerisinde barındıran diş macunu seçenekleri mevcuttur. Ancak bu maddeler kimyasal maddeleri içermesinden dolayı diş sağlığınızın bozulmasına ve çeşitli dişeti hastalıklarının oluşmasına neden olabilir. A&B NANO WHİTE markası, üretmiş olduğu diş macunu seçenekleri ile kullanıcılara sunuluyor. Kliniklerde test edilerek her detayı özenle hazırlanan ve içeriğinde herhangi bir kimyasal madde barındırmayan bu diş macunlarını düzenli olarak kullanabilirsiniz. Diş beyazlatıcı ürünler tercih ederken dikkat etmeniz gereken belli başlı noktalar vardır.

Bu noktalar şu şekildedir;
Diş macunlarının içeriğinde kullanılan florür maddesi çok sık kullanıldığında dişlerin incelmesine neden olduğu gibi vücut açısından da zararlıdır. Bu nedenle florür içermeyen beyazlatıcı diş macunu tercih etmeniz gerekir.
Diş macunları tercih ederken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise yetkili kurumlar tarafından onaylı olan diş macunlarının tercih edilmesi gerekir. 
Hassas bir diş yapınız var ise dişlerinize uygun olan yapısı tamamen doğal diş macunlarını kullanmanız gerekir.
A&B NANO WHİTE markası ile tamamen doğal içeriğe sahip olan diş beyazlatma macunlarını tercih edebilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyatları sayesinde dişlerinizin sağlıklı olmasını sağlayabilirsiniz.

Tartar Oluşumlarını Beyazlatıcı Diş Macunları İle Önleyin


Dişlerde oluşan tartarlar psikolojik olarak sizleri etkileyebilir. Bu nedenle tartarların oluşumlarını engellemek ve var olanları gidermek için diş beyazlatıcı macun kullanmanız gerekir. Tartarlar için özel içeriğe sahip olan bu ürünler dişlerinizin eskisinden daha iyi görünümde olmasına yardımcı oluyor. A&B NANO WHİTE markası kategorisinde yer alan diş macunu çeşitlerine bakarak kendi diş yapınıza uygun olan seçeneklerden yararlanarak diş macunu ile sağlıklı gülüşler elde edebilirsiniz.

A&B Nano White Logo