A&B Nano White Logo
A&B Nano White ile Sağlıklı Dişler Mümkün

A&B Nano White ile Sağlıklı Dişler Mümkün

Dişlerimiz doğduğumuzdan beri bizimle beraber herşeyi yaşayan ve beslenmemizi sağlayan en temel organlarımızdan biridir diyebiliriz. Bazı insanlar dişleri organdan saymayabilir çünkü dökülünce yerine yenisi gelebiliyor ve takılabiliyor diye. Fakat birçok kişi şunu bilmeli ki dişlerde vücudumuza bağlı en önemli parçalardan biridir. Dişler doğumdan 6 ay sonra çıkmaya başlar. İlk süt dişleri çıkar, 6 yaşından itibaren de dökülmeye ve yerine ana diş dediğimiz küçük kemikler gelmeye başlar. Her dişin kendine göre farklı bir yapısı vardır ve diş hekimleri  bunu bizlere yıllardır anlatır. Bu demek değildir ki yapısı farklı ise o zaman dişler  nasılsa hep sağlam kalacak  veya çok çabuk dökülcek. Bu tür düşünceler insanların dişlerine gereken özeni göstermediğinin de bir öngörüsüdür. Bunun önüne geçmek için diş doktorlarının çabası yadsınamaz.  Diş fırçası ve macun gibi ürünlere ise  piyasada her gün fazlasıyla ve çeşit çeşit rastlamaktayız. Yeni ürün olarak tanıtabileceğimiz A&B Nano White diş macunu ile sizlerin daha da sağlıklı dişlere kavuşmanızı hedefliyoruz.

Diş Macunu Seçerken İçeriği de Önemlidir

Diş macunu ana maddesi kalsiyum karbonat ve florür gibi maddeler içerir. Eğer beyazlatmaya yönelik bir macun ise ona göre etken madde içerirken diş eti korumaya yönelik macunlarda  ise farklı etken maddeler kullanılır. Birçok insan aslında diş macunu kullanırken içeriğine çok fazla dikkat etmez. Sadece ne işe yaradığına dair odaklanarak satın alınan macunlar kişinin ihtiyacını karşılama  konusunda terslik oluşturabilir.  Örneğin bir kişinin diş etlerinde sorun var ise beyazlatmaya yarayan macunlar  yerine diş eti koruyucu macunları kullanması gerekir. Ancak A&B Nano White diş macunu içerdiği formül ve etken madde olarak hem beyazlatan hem de diş etini koruyan özelliğe sahiptir.  Çoğu kimyasal madde içeren  macunlara oranla A&B Nano White diğerlerine göre daha doğal içeriğe sahiptir. İçerisindeki beyazlatıcı partküller sayesinde dişleriniz artık eskisinden daha güçlü ve daha beyaz olma imkanına sahip.

A&B Nano White ile Florürsüz Koruma

Florür çok eski zamanlarda keşfedilen dişlerin ömürünü uzatan ve onarımını sağlayan etken maddelerden bir tanesidir. Son zamanlardaki araştırmalara göre fazla florür beyinde bazı yan etkilere yol açtığını göstermiştir. Çocuk diş macunlarında da bulunan bu madde onlar için daha fazla tehlike taşıdığı artık biliniyor. Bu yüzden bilim insanlarımız macunu florürsüz yaparak dişleri korumanın yolunu araştırdı ve güzel bir macun ortaya çıkarmayı başardılar.  A&B Nano White Florürsüz diş macunu ile korkmadan dişerinizi temizlemek artık zor değil. Bu macun sayesinde insanlar hem düzenli olarak dişlerine bakarken yan etki konusundaki stresleri de sona ermiş bulunuyor. A&B Nano White diş macununun birçok güzel özelliğinden bahsetmemek olmaz. Xylitol madddesi florürün yerini alarak ağızda bulunan bakterileri yok ederek çürüklerin önüne geçmesine yardımcı oluyor. Aynı zamanda bunu yaparken ağızın flora dengesini bozmuyor. Diğer bir özellik ise, Hidroksiapatit etken maddesi dişlerde oluşan çatlayan, yıpranan dişleri onararak yapısını korumasına yardımcı oluyor. Son ve en iyi özelliklerden biri ise, herkesin muzdarip olduğu hassasiyet konusunda büyük yardımcı olduğudur. İçeriğindeki potasyum nitrat ile duyu sinirlerinin aktivitesini zayıflatarak dişteki hassasiyeti beyne ulaştırmaz. Böylece kişi zarar görmeden istediği şeyi yiyebilir ve içebilir.

A&B Nano White Fiyatları

Diş macunu alırken her insanın içeriğine mutlaka dikkat etmesi gerektiğini söylemiştik . Her macun kalitesine, özelliğine göre farklı fiyatlara sahiptir. Diş macunu fiyatları düşünüldüğünde A&B Nano White’ın bunların arasında en uygunu ve en güzel özellikli olduğunu söylemek isteriz. Dişlerinizin neye ihtiyaç duyduğunu sizler bilirsiniz. Bu yüzden uygun fiyata sahip diş macunumuza her satış noktasından ulaşabilirsiniz.

A&B Nano White Logo