A&B Nano White Logo
Zararsız Diş Macunu

Zararsız Diş Macunu

Diş macununuzun içeriğinin daha masum bileşenlerden oluşmasını öncelik sıranızda başa koyanlardansanız A&b Nano White markasının çeşitleriyle başlayalım. Zararsız diş macunu olan A&b Nano White diş macununun en birinci özelliği içeriğinin temiz olması. Çünkü SLS sodium lauryl sulpathe içermez; alkol, mentol ve güçlü tatlar içermez. İçerisinde bulunan enzim ve florür birleşimi ile çürüğe karşı kalkan olmaya yardımcı olur.

 

A&b Nano White; en iyi özelliklerinden bir diğeri içerisinde yapay tatlandırıcı, florür ve deterjan türevi köpürtücü maddeler bulundurmaması. Üstelik düzenli kullanımda dişlerinizi beyazlatmanın yanında ağız kokusu probleminizin çözümüne de yardımcı oluyor. Normalde diş macunu kullanırken midesi bulananlar bu macundan çok memnun! Nane yağı içeren bu diş macunu ağız ve diş sağlığını korumaya yardımcı olur. Misket limonunun aroması ile ferahlatıcı nane özlerinin birleşimi bize fresh bir deneyim sunuyor. Ferahlık ve tam koruma sağlamasının yansıra yine lekeleri ve ağız kokusunu giderme olayında adeta bir uzman.

 

Zararsız diş macunu olan A&b Nano White hassas diş etleri için en iyi diş macunudur. Firmamızın ürettiği bu diş macunu hassasiyet için özel üretilmiş diş macunu diş fırçalarken sızlayan diş etlerine, hassasiyet nedeniyle kanama yapan diş etlerine oldukça iyi gelen ve özel bir ar-ge çalışmasıyla içeriği belirlenen bir diş macunu. Eğer bu tarz bir durumdan yana sıkıntınız oluyorsa A&b Nano White diş macununu denemenizi önerebiliriz. Bu diş macunu diş etlerini rahatlatan ve nazikçe ferahlatan, hassasiyet ağrısını rahatlatmak için koruyucu bir tabaka sağlar. Diş etlerinizi koruyarak zayıflamış diş minesini onarmaya yardımcı olur.

Zararsız Diş Macunu A&B Nano White

Yemek artıkları, şeker, kahve, asitli yiyecekler, tükürük ve gün içinde tüketilen diğer ürünler, gün boyunca dişlerimizin maruz kaldığı etkenler saymakla bitmez. Ağız bakımında karşımıza çıkan en temel şey ise dişlerimizi düzenli olarak fırçalamamızdır. İyi bir diş macunu ve diş fırçası, ağız bakımında ihtiyacımız olan en önemli malzemedir. Günde en az 2 defa dişlerimizi fırçalamamız; çürükler, diş eti hastalıkları ve ağız kokusu gibi problemleri önlemede destek olur. Ayrıca dişlerimizin üzerinde kalan yiyecek kalıntıları hoş olmayan bir görüntü oluşturmakla kalmaz, ağzımızda rahatsız edici bir his de bırakmaktadır. Ferah ve temiz bir nefese sahip olmak için mutlaka diş ve ağız temizliğine dikkat edilmelidir. Piyasada bulunan yüzlerce diş macunu arasından kendiniz için en uygun ve temiz içeriğe sahip olan ürünü seçmelisiniz. A&b Nano White diş macunu sizleri bu problemlerden kurtarmak için özel nane yağı ile üretilen bir diş macunudur.

Diş macunu gündeme geldiğinde, hangi ürünü satın almamız gerektiği konusunda kafamız oldukça karışabiliyor. İçerikleri, renkleri ve tatları birbirinden farklı yüzlerce diş macunu piyasada yerini almaktadır. Ağız ve diş sağlığımızı korumak için, çürükleri önlemek ve hassasiyet gibi durumlarla karşılaşmamak için doğru bir diş macunu tercih etmemiz gereklidir. Bazen ne yaparsak yapalım, hangi diş macununu kullanırsak kullanalım bir takım diş sorunları ile karşılaşabiliyoruz. Amaç, burada uygun bir diş macunu seçerek, ömür boyu problemsiz dişlere kavuşmaktır.

A&b Nano White diş macunu kullanıcıları, asla başka bir ürün kullanmayacaklarını ve bu ürünün vazgeçilmezleri olduğunu söylüyor. Kalitesi, dişleri mükemmel temizlemesi ve beyazlatması ile ön    plana çıkan bu diş macunu aynı zamanda ağızda bıraktığı ferahlıkla da en çok kullanılan diş macunları arasında yerini almaktadır. Sizlerde daha sağlıklı dişlere sahip olmak istiyorsanız A&b Nano White diş macununu tercih edebilirsiniz.

A&B Nano White Logo