A&B Nano White Logo
Diş Estetiği

Diş Estetiği

Diş estetiği, dişlerin şeklini, boyutlarını ve rengini, dudaklarla uyumunu ve son olarak ta dişeti sağlığını bir arada sağlamayı amaçlar. Bu amaç doğrultusunda yapılan diş beyazlatma, diş estetiğinin en önemli aşamalarındadır.

Eğer porselen lamine, zirkon diş, empress kron gibi diş estetiği için malzemeler kullanıldığında ise kesilen dişlerin ve dişetinin sağlığının devamlılığı önem kazanır.

A&B NANO WHİTE diş macunu, diş estetiği konusunda öncelikle içerdiği Biyomimetik nano hidroksi apatit sayesinde dişlerde onarımı destekler ve minenin direncini arttırır. Protez kenarlarında zamanla oluşabilecek sızıntılara karşı bir tabaka oluşturarak çürük ve plak oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

Diş estetiğinin vazgeçilmezi olan beyazlatma yapıldığında ise mine yüzeyinde biriken doğal hidroksi apatit tabakası, beyazlatmanın uzun ömürlü olmasını sağlar.

Eğer porselen tercih edilirse, kesilecek olan dişlerdeki hassasiyete karşı A&B NANO WHİTE diş macunu, özel formülü sayesinde hassasiyeti en düşük seviyede tutacak veya tamamen ortadan kaldıracaktır.

A&B Nano White Logo