A&B Nano White Logo
Hayata Gülümseyerek Bak

Hayata Gülümseyerek Bak

Herhangi bir derginin sayfalarını karıştırdığınızda, inci gibi, mükemmel şekilli dişlerin olduğu gülümsemelerle dolu olduğunu görmekteyiz. Televizyonu açtığınızda, parlak, bembeyaz dişleriyle gülümseyen oyuncularla dolu beyazlatma ürünü reklamlarını izlersiniz. Kültürümüzde gülümsemek/mutlu olmak önem taşımaktadır. İyi haber şu ki diş estetiği ve sağlıklı, kendine güvenli bir gülümseme sandığınızdan daha yakın bir zamanda olabilir!

Öncelikle, dişlerinizde yaşlanma belirtileri görünmesinin normal olduğunu kabul etmek gerekir. Dişlerin maruz kaldığı tüm aşınma ve yıpranmayı düşündüğünüz vakit (örneğin her gün, günde üç öğün çiğnemek), beyazlık ve parlaklığının azalmaya başlaması şaşırtıcı olmaz. Ancak biraz temel bakım ve belki de biraz uzman yardımı sayesinde, gençlik dolu, sağlıklı gülümsemenizi yeniden yakalayabilmek mümkündür.

Diş Estetiği İçin Diş Fırçalamanın Temel İlkelerini Dikkate Alın

 Bunu defalarca kez duymuş olabilirsiniz, ancak size tekrar hatırlatmamız önem arz etmektedir: Fırçala, fırçala, fırçala! Dişleri fırçalamak, dişlerinizin üzerinde biriken plakları gidermektedir. Diş hekimliği teknolojisi son birkaç on yıl içerisinde büyük yol kat etmiş olsa da günde iki kez diş fırçalamak ve bir kez diş ipi kullanmak, diş çürüğü ve diş eti sorunlarına karşı hala en iyi savunma aracınız olmaktadır.

Diş fırçalamanın sırlarını öğrenin. İşte bilmiyor olabilecekleriniz sırlar: American Dental Association (ADA – Amerikan Diş Hekimleri Birliği) diş fırçanızı üç ila dört ayda bir değiştirmenizi tavsiye eder. Başka bir ipucu: Dişlerinizi fazla sert bir biçimde fırçalamaktan kaçınmalısınız. Dişlerinize fazla bastırmak dişlerinizin minesini aşındırır. Daha beyaz dişler için en iyi başlangıç noktanız diş hekiminizin muayenehanesi olmaktadır. Rutin temizlik (ADA altı ayda bir olmasını tavsiye eder) harikalar yaratır. A&B Nano White diş macunu da büyük fark yaratabilir. Ağartıcı etkisi olmayan bir diş macunu aramalısınız.

Yapıştırma, vener ve mine şekillendirme gibi kozmetik diş hekimliği çözümleri size fayda sağlayabilir. Yapıştırma ile lekeler örtülür ve diş kıymıkları sabitlenir. Dişlerinize yönelik koltuk kılıfına benzeyen venerler ile, boşluklar veya kalıcı lekeler olan dişler tedavi edilir. Diş minenizin çevresini sararak pürüzsüz bir çizgi oluşturan mine şekillendirme, düzgün olmayan dişlerin düzeltilmesi için iyi bir seçenek olmaktadır. Yeni, daha az müdahale gerektiren işlemler daima kullanıma sunulmaktadır, ayrıntılı bilgi için diş bizlerden destek alabilirsiniz.

Mükemmel Gülümsemeye A&B Nano White ile Alıştırma Yaparak Ulaşılır

Güzel bir gülümseme için dişlerinizin mükemmel olması gerekli olmaz; bazen önemli olan tavırlarınızdır. Kendinize güveniyormuş gibi hissederseniz, daha güvenilir bir görüntüye kavuşabilmeniz mümkündür. Sağlıklı beden duruşunu mutlaka öğrenin ve doğru beden duruşu ile ilgili alıştırmalar yapmaktan kaçınmayın. İnsanlara gülümsediğiniz vakit onların gözlerinin içine bakın. Çok geçemeden, daha çok gülümsedikçe kendinizi daha iyi hissettiğinizi anlayacaksınız.

Daha güzel bir gülümseme için dişlerinizi doktorların tavsiyesine uyarak, günde iki kez en az iki dakika fırçalamanız gerektiğini asla unutmayın. Daha etkili bir diş fırçalama deneyimi için A&B Nano White ürünlerine mutlaka göz atın. Bu diş macunu sayesinde bembeyaz dişlerinizle gülümseyerek çevrenizdeki insanları mutlu edebilirsiniz.

GÜLÜMSE TÜRKİYE: Gülümseten Diş Macunu

Türkiye’nin sağlıkla gülümseten güvenilir ağız bakım markası A&B Nano White olarak geliştirdiğimiz diş macunu ile bembeyaz ve sağlıklı dişlere sahip olabilirsiniz. Sağlıkla gülümsemek ve gülümsetmek için başladığımız bu proje ile ağız ve diş sağlığı konusunda bir farkındalık oluştururken sizlerin desteğiyle daha fazla insan kitlesine ulaşmayı ve diş fırçalamayı günlük rutinlerinin bir parçası haline getirmeyi hedeflemekteyiz.

A&B Nano White Diş Macunu ile Anında Beyazlık!

Diş lekelerini gidermeye yardımcı olan, beyazlık sağlayan formülü sayesinde düzenli kullanımda daha beyaz dişlere sahip olmanızı sağlamaktadır. İlk fırçalama anından itibaren dişlerinize anında beyazlık sağladığı klinik olarak kanıtlanmıştır. İleri teknolojisi sayesinde diş minesini aşındırmaz. Günlük kullanımız için uygundur. (Beyazlık etkisi dişlerinizin başlangıçtaki doğal rengine göre değişiklik gösterebilir. Yüzey lekeleri için geçerlidir. Birçok denekte yapılan klinik test ile anında beyazlık optik etki ölçümü sağlar.

İçeriğinde Neler Var? A&B Nano White diş Macunu, diş lekelerini gidermeye yardımcı beyazlık sağlayan bir formül ile geliştirilmiştir. Kimler Kullanabilir? Anında daha beyaz bir gülüşe sahip olmak isteyen herkes kullanabilir. Bembeyaz bir gülüşe sahip olmanın en kestirme yolu, düzenli ve iyi bir ağız bakım rutini benimsemektir. Bu noktada kullandığınız ağız bakım ürünleri de oldukça önem arz eder. Türkiye’nin sağlıkla gülümseten güvenilir ağız bakım markası A&B Nano White, sadece dişlerinizi temizlemekle kalmıyor; aynı zamanda hayal ettiğiniz beyaz gülüşe sahip olmanıza da yardımcı olmaktadır. A&B Nano White serisine ait diş macunları, diş temizliği yaparken diş minelerine zarar vermeden anında beyazlık ve komple bakım da yapmaktadır. Diş plaklarını önlemeye yardımcı olan A&B Nano White diş macunlarının aktif mineraller ile zenginleştirilmiş özleri, komple bakım esnasında diş minenizi desteklemektedir. İçeriğindeki çinko ile diş etinizi koruyor ve tüm bu işlemler sırasında dişlerinize zarar göstermiyor.

 

A&B Nano White Diş Macunu Ürünleri Neden Önemlidir?

  • Diş minesini güçlendirmeyi sağlar,
  • Çürüklerin oluşumunu engellemektedir, 
  • Plak oluşumuna karşı koruma yüksek derecede koruma sağlar, 
  • Diş etlerinin sağlıklı olmasını sağlar, 
  • Diş ve dişeti hassasiyetini azaltmaktadır,
  • Ağız kokusunun giderilmesine karşı faydalı olur. 

Günde en az iki kere kullanılması gereken A&B Nano White diş macunu, doğal özelliği ile ağız içinde yer alan yaraların düzelmesinde oldukça etkilidir. Diş minesini korurken aynı zaman da diş çürümesine karşı da savaşır. Tartar oluşumunun engellenmesinde oldukça etkilidir. Plak oluşumu ve diş lekeleri gibi problemlerin ortadan kalkmasında yardımcı olur. Doğru diş macunu diş minesinin en üst yüzeyine yerleşerek plaklarının neden olduğu asitlere karşı dişlerin direncini arttırmaktadır. Kalitesi yüksek A&B Nano White diş macunu kullanılması ile çürük dişin yeniden iyileşmesini destekler. Diş yüzeyinde asit oluşumuna yol açan ve dişleri çürüten enzimlerin engellenmesine yardım sağlar. 

Plakların yok edilmesini kolaylaştırmak, çay, kahve ve sigaranın bıraktığı hoş olmayan lekeleri çıkarmak için A&B Nano White kullanılmasını öneriyoruz. Ağız bakımında ayrıca, dil yüzeyinin de hafif hareketlerle fırçalanması gereklidir. Ağız ve diş temizliği yapıldıktan sonra ağzı bol su ile çalkalamak gerekir.  İlk kullanım esnasında dahi ne kadar kaliteli bir ürün olduğunu belli ederken hassas olan dişlerden hassas diş etlerine varana kadar her alana etki etmektedir. Gerçekten bitkisel bir şekilde üretilen A&B Nano White diş macunu sayesinde sizler de istediğiniz sağlıklı dişlere kısa sürede kavuşabileceksiniz. Çürüklere sararan dişlere ya da kanayan dişlerine elveda demek için sizler de en kısa sürede sipariş ederek kullanmaya başlayabilir ve kalitenin farkını hissedebilirsiniz. Diş macununuzdan aradığınız ekstra bir ferahlık patlaması mı bekliyorsunuz? A&B Nano White hassas dişler için ekstra ferah diş macunu yelpazesi, uzun süreli ferah nefes için canlı ve temiz bir tat vermek üzere tasarlanmıştır. Nefes ferahlatıcı diş macunlarımız aynı zamanda çürüklere karşı koruma sağlar ve hassas diş ağrısına karşı 7/24 koruma ile uzun süreli hassasiyet rahatlığı sağlar. Daha beyaz dişler için ve leke çıkarmadan tartar kontrolü ve plak uzaklaştırmaya kadar ağız bakımı ihtiyaçlarınıza en uygun ürünlerimizi seçebilirsiniz.

 

A&B Nano White Logo