A&B Nano White Logo
Hassas Dişler İçin Diş Macunu

Hassas Dişler İçin Diş Macunu

Hassas Dişler için A&B Nano White’ın geliştirdiği diş macununu ağız sağlığınız için oldukça faydalı bir üründür. Sıcak, soğuk, şekerli ya da ekşi gıdalar tüketildiği vakit dişlerde yaşanan kısa süreli ve keskin ağrılar diş hassasiyetini işaret ediyor olabilir. Bu ağrı genellikle fırçalama sırasında da oluşur ve kişiyi oldukça rahatsız eder. Diş minesinin aşınması ya da kök kısımlarının açıkta kalmasıyla oluşabilen diş hassasiyetinin daha birçok sebebi olabilir. Tartar birikimi, genetik faktörler, çürükler de diş hassasiyetine yol açmaktadır.

Yakın zamanda geçirilmiş diş operasyonları ya da beyazlatma gibi işlemler de dişlerinizin hassaslaşmasına neden olmaktadır. Bu tarz durumlarda kendiliğinden geçen hassasiyetler meydana gelmektedir. Ancak devamlı yaşanan diş hassasiyetleri noktasında önlem almak kaçınılmazdır. Eğer dişlerinizde hassasiyet belirtisi varsa ve uzun süredir sizi rahatsız ediyor, günlük hayatınızı etkiliyorsa firmamızın geliştirdiği diş macununu kullanarak sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Hassas dişlere sahip olan kişiler diş macunu seçimi konusunda da dikkatli olmak durumundadır. Gelişigüzel her ürün kullanmamalı ve dişler korunmalıdır.

A&B Nano White diş macunu, hassas dişlere sahip olan kişileri rahatlatmayı hedeflemektedir. Hassas bölgelerde koruyucu bir tabaka oluşturmasıyla ön plana çıkan bu ürün hassas dişler ile baş etme konusunda oldukça yardımcı olur. Plakları uzaklaştırır ve dişlerin üzerindeki lekelerin giderilmesini sağlamaktadır. Klinik olarak kanıtlanmış etkileri ile güven verici ürünlerden biridir.

A&B Nano White diş macunu, kullanan kişiler tarafından beğenilen bir ürün. Kullanmaya başlayan kişiler bir hafta gibi kısa bir sürede bile diş hassasiyetlerinin ciddi oranda düştüğünü ifade etmektedir. Ayrıca beyazlatma konusunda da gözle görülür sonuçlar ortaya çıkaran, sararmayı engelleyen ve kanamaları azaltan A&B Nano White diş macunu mükemmel bir kaliteye sahiptir.

A&B Nano White, hassas diş ve diş Etleri İçin nane yağlı özlü organik diş Macunu, diş hassasiyeti yaşayan kişiler için uygun bir üründür. Ağrı, sızlama gibi durumlara duyarlı olan dişlerin rahatlaması için formüle edilmiştir. İçeriğindeki potasyum klorür sayesinde diş sinirlerinin etrafında koruma kalkanı oluşturulur ve dişin rahatlaması sağlanır. Acıya ve dış etkenlere karşı daha güçlü hale gelen dişler kişinin konforunu yükseltir. Yapısında yer alan organik nane özü sayesinde iltihaba bağlı durumlar önlenerek diş etlerinin sağlıklı ve güçlü kalmasını sağlar. Diş minesine zarar vermeyen silis jel parçaları ile bakteri plaklarını uzaklaştırmaktadır.

A&B Nano White, içeriğindeki nane aroması ise ağızda ferah ve hoş bir tat bırakır. Florür içermemesi de ürünün öne çıkan özelliklerinden biridir. Homeopatik tedavi için de kullanabilrisiniz. Kullanan kişiler de bu diş macunundan memnun. Fiyat olarak uygun olması, bitkisel olması ve diş hassasiyetine iyi gelmesi bakımından sıkça tercih edilir.

Öne Çıkan Özellikleri:

  • Yoğun kıvamlı, hemen bitmiyor.
  • Hassas dişler için uygun.
  • Diş hassasiyetine iyi geliyor.
  • Bitkisel içeriğe sahip.
  • İçeriğinde florür yok.

Hassas dişleriniz varsa ve hassasiyeti azaltan ve lekeleri bir şekilde yok eden bir diş macunu arıyorsanız A&B Nano White dişlerinize doğal beyazlıklarını geri kazandırmak için lekeleri nazikçe ve etkili bir şekilde gidermeye yardımcı olur. Son yıllarda florürün insan sağlığına olan zararları faydalarından daha fazla konuşulmakta olduğundan diş hekimlerinin birçoğu florürlü diş macunları yerine, florürsüz diş macunlarının kullanılmasını hastalarına önermektedirler. Dişlerdeki çürümeler ise düzenli fırçalama ve diş ipi kullanılarak florürsüz diş macunlarıyla da önlenebilmektedir. Bu sebeple florürün insan sağlığı için olası bir tehdidinden korunmak amacıyla florürsüz diş macunları kullanmayı tercih etmeliyiz.

A&B Nano White Logo